Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Gratis fragt ved 1000,- / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig levering på 1-2 hverdage

Rocche dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini - en mand, der kom udefra og medbragte en masse interessante idéer. Vingården ligger i Monforte d'Alba i hjertet af Barolo og råder i dag over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.

Ønsket fra 3. generation Rodolfo Migliorini er, at fremstille rene vine der udtrykker marken, druerne og årgangens karakter til fulde. Manzoni var de første i Barolo til officielt at blande druer og Bricco Manzoni Langhe DOC er i dag, ligesom dengang, et resultat af 80% Nebbiolo fra Barolo og 20% Barbera.

Man indførte som nogle af de første små egetræstøner - også kaldet barriques, så tidligt som i 1978. Dermed stod de i spidsen for modernisternes indtog i Piemonte. Sidenhen er stilen dæmpet en anelse, så nu er der god balance i vinene. Frugten dominerer og fadet er med til at give bløde cremede noter. En fantastisk producent der plejer traditionerne og stadig arbejder på at forbedre deres vine.

Produkter (15)