Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Remirez de Ganuza

Grundlagt i 1989 af Fernando Remirez de Ganuza. En ung bodega med store ambitioner fra første dag. Fernando har arbejdet i Rioja regionen med at købe og sælge jord siden 1970erne, så da han satte sig for at etablere sin egen vingård vidste han præcis hvad han søgte.

Målet er at høste druer fra gamle vinstokke, selektere alt andet end det bedste fra, og så lade vinen fremstille sig selv med et minimum af indblanding. Nye teknikker er indført få at opnå god balance og renhed i vinen. Innovationen har ført til bedre sorteringsborde for druerne, en helt ny vinpresse og en viden om forskellige sorter til fadlagring.

Med 80 hektar tilplantet med vindruer, kan man udvælge sig de bedste parceller til hver enkelt årgang. I gennemsnit er vinstokkene, der leverer druer til vinene 50 år. Vi har igennem årene set mange forskellige producenter, men få er så kompromisløse i alle aspekter fra vinstok til flaske fremme hos dig.

Dette er en producent der opnår de højeste udmærkelser i de internationale medier.

Wine from Remirez de Ganuza is on the way.