Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Quintarelli

Quintarelli har nærmest mytisk status for Valpolicella området og han er da absolut også en af bannerførerne. Her laves en bred vifte af vine, alle på tårnhøjt niveau.

Giuseppe Quintarelli gik desværre bort i januar 2012, men ejendommen føres videre af børn og børnebørn efter samme strikse regler som hidtil.

Her bruges et minimum af nye fade og der foretages streng selektering i marken. De ældste vinstokke er tilbage fra 1924, så koncentrationen i råmaterialet er højt. Alle marker passes efter strenge forskrifter og der benyttes kun et minimum af sprøjtemidler. Fokus er på koncentration i vinen, med stor grad af elegance.

Mest berømt er hans Amarone og Valpolicella vine, men alle vine i porteføljen er af høj kvalitet. Kun det bedste er godt nok til Guiseppes håndskrevne etiketter.

 

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...