Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 999 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Quentin Harel

2012 var første årgang for denne unge mand med de mange traditioner i rygsækken. Quentin Harel har taget over på familiens økologisk dyrkede vinmarker i Beaujolais, og står på én gang for fornyelse og tradition i dette smukke område. Hans far var en af de første økologiske vinbønder i området og har altid sværget til den helt traditionelle fremstillingsmetode med hele klaser, der gærer i en lukket tank i 7 – 9 dage med daglig overpumpning af mosten. De primære vinmarker som Harel familien ejer ligger omkring byen Buis-Rond, lige udenfor grand cru områderne med granitholdig jord. Her er jorden en kombination af sand og flint, som er med til at give en lys og elegant stil i vinene. Derudover har Quentin købt en hektar i Morgon, som har været dyrket økologisk siden 1980. 

 

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Drue

Distrikt

Produkter (3)