Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Boscarelli har været i familiens eje siden 1962 og bestyres i dag af Paola Corradi og hendes mand Ippolito de Ferrari . Man tilstræber minimal påvirkning af frugten under produktionen, så det nye vineri er bygget midt i vinmarken, så druerne skal transporteres så kort som muligt. Fokus er på vine med høj smagsintensitet og renhed i frugten.

Markerne er beliggende i godt 300 meters højde i den Sydøstlige del af Montepulciano, hvor jorden er af bedste kvalitet med store mængder mineraler og sand til at give høj dræningsgrad.

Familien har stor fokus på arbejdet i marken og har genplantet de fleste parceller løbende siden 1980'erne. Der beplantes med 6000-7000 vinstokke per hektar. Boscarelli har ca. 80 % Sangiovese og resten blandet med Canaiolo, Colorino, Cabernet, Shiraz og Merlot.

Der produceres omkring 50.000 flasker Vino Nobile, 9000 flasker reserva, samt 6000 Nocio dei Boscarelli fra vingårdens 3 bedste parceller. Derudover i enkelte årgange speciel cuvéer, samt 30.000 flasker Rosso og de Ferrari fra de yngste vinmarker. Alle vine gæres med naturligt gær, hovedsageligt i træfade. Omkring halvdelen af vinen lagres i træfade, den anden del på ståltanke.

Produkter (6)