Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Merryvale Vineyards

Tilbage i midten af 1990'erne var Californien et af de nye interessante områder og i den forbindelse deltog vi i en stor Amerikansk vinsmagning i Ingeniørernes Hus i København. Og det er faktisk her, vi første gang mødte flere af vores nuværende Californiske producenter heriblandt Merryvale.

Historien om Merryvale Vineyards tager os tilbage til 1933, hvor vinhuset blev grundlagt som Sunny St. Helene Winery. 1937 blev Ceasare Mondavi - far til den legendariske Robert Mondavi partner i vineriet og det var faktisk her Robert og hans bror Peter Mondavi gjorde deres første erfaringer med vinproduktion.

I 1983 lanceres den første røde bordvin med Merryvale på etikken med en klar og entydig vision: at fange essensen af regionens ædle vinmarker i rige, komplekse og alsidige vine der kan klare sig mod de bedste i verden.

1991 er året hvor den nuværende ejer Jack Schlatter træder ind i firmaet og i den forbindelse ændres navnet til Merryvale Vineyards. Siden da har Merryvale opnået store resultater og international anerkendelse.

Vingården tilstræber at lave vine med flot karakter og friskhed. Det er Cabernet Sauvignon, som er signatur-druen hos denne vingård, der med sin beliggenhed i St. Helena har det perfekte klima til denne drue.

Merryvale får en stor del frugt fra deres økologisk dyrkede Schlatter Vineyard i Napa Valley. Derudover har de stærke bånd til druedyrkere der leverer god sund frugt til dem. Der er fokus på økologi og bæredygtighed i alle led. 

I de forgangne 20 år har vi nydt flagskibet Profile gentagne gange - ligesom vi spændte har fulgt den imponerende udvikling, som Merryvale Vineyards som gennemgået.

Produkter (12)