Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
GRATIS FRAGT UGEN UD - Vi varmer op til EM / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Lucien Crochet

I starten af 1980'erne var vi på jagt efter et godt vinhus fra Sancerre. En avisartikel fangede vores interesse, så vi sprang ind i bilen og kørte direkte til Frankrig for at møde denne mand, som eftersigende lavede noget af det bedste Sancerre vin.

Det lykkedes os at finde den omtalte vinproducent, men der var et eller andet, som ikke gav mening - kemien var der simpelthen bare ikke. Ude på gaden, spurgte vi derfor en forbipassende om hvem, der lavede den bedste Sancerre i byen. Han svarede, at vi skulle gå op til kirken, for der boede Lucien Crochet - og det var ham vi søgte.

Vi fandt kirken og senere Lucien's hjem. Udenfor var 2 engelske biler parkeret - en Jaguar og en Rolls Royce. Indenfor mødte vi både Lucien og de to englændere, som hurtigt bekræftede historien fra gaden:

Produkter (11)