Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 999 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Long Meadow Ranch

Kodeordene for vin hos Long Meadow Ranch er elegance, balance og raffinement. Vine som supplerer maden og ikke overvælder den. Vine som udtrykker ægte druekarakter og terroir fra de jorde de vokser i, samt diversitet – alt sammen igennem bæredygtighed og økologiske landbrugsmetoder.

Hos Long Meadow Ranch fokuserer familien hovedsageligt på de røde og hvide Bordeaux-sorter samt Chardonnay, som de i Napa Valley forvandler til vine med frugt og intensitet i verdensklasse. Men vingården har også jorde i Anderson Valley i det nordlige Californien, hvor både Bourgogne og Alsace sorterne Pinot Noir og Pinot Gris stortrives side om side.

Long Meadow Ranch ejer over 150 hektar vinmarker i Napa og Anderson Valley, som alle dyrkes efter økologiske metoder certificeret af California Certified Organic Farmers.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Produkter (6)