Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Stefan Bietighöfer

Den biodynamiske vinproducent Stefan Bietighöfer er navnet på alles læber i Tyskland lige nu! Og interessen har spredt sig med raketfart internationalt.
Med sin placering i den solrige region Pfalz, er de 19 hektar vinmarker beliggende på solrige skråninger med sand- eller kalksten-holdig jord. Weingut Bietighöfer bruger State-of-the-art maskiner og kælderudstyr som sikrer praksisorienteret og optimeret arbejde. Den omhyggelige gæring og lagring på egetræ samt rustfri ståltanke forgår under ekstrem overvågenhed, tilsat den klassisk tyske holdning til at gøre alt perfekt! Resultatet er karakterfulde vine fyldt med terroir, nerve og sjæl.

Bietighöfer opnåede i 2018 den eftertragtede Demeter klassifikation, som kun gives til 100% biodynamiske vingårde der efterlever lovens strenge krav.

Produkter (16)

Sider

Sider