Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Levering 1-2 hverdage | OBS! Forvent ekstra leveringstid grundet Black Friday

Smagekasse (385,- rabat)

I hjertet af Chianti Classico finder vi en af områdets mest betydningsfulde producenter, Castello di Ama. Placeret i den maleriske landsby af samme navn, omgivet af fire separate dale og med udsigt ud over Toscanas bjergrige terræn. Et vinhus der i 3 årtier, under ledelse af Lorenza Sebasti og vinmager Marco Pallanti, har skabt nogle af Italiens - hvis ikke verdens - største vine.

Et ægtepar drevet af den samme passion og vision: At frembringe Chianti Classico’s sande sjæl. Deres filosofi er defineret af de unikke ”mikro-terroirs” der omgiver dem og som manifesterer sig i husets enkeltmarksvine eller ”cru’er”. Med marker i op til 527 meters højde, og med jordbunde domineret af kølige kalk-sten, producerer Castello di Ama elegante, raffinerede og let-svævende vine. Vine som de æteriske Chianti Classico’er til kult-Merlot’en ”L’Apparita”, placerer Castello di Ama blandt Italiens absolutte elite.

Produkter (6)