Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

J.Prieur

Domaine Jacques Prieur er i dag et moderne domaine med 21 hektar vinmarker i nogle af de bedste kommuner i Bourgogne.

De 22 appellationer der er præsenteret på kortet, tæller alt fra det bedste i Montrachet og Chambertin til de mere ydmyge Beaune marker. Kvaliteten holdes i top, og der kombineres traditionelle metoder med moderne visdom. Der arbejdes med respekt for naturen og visheden om at vinmarkerne kun er til låns i enhver gives generation. Hvis der ikke dyrkes med naturlig respekt, så ødelægger man den naturlige balance i markerne.

I kælderen afstilkes druerne og gæringen foretages generelt ved kontrolleret temperatur - for de bedre vine i åbne træfade. Der laves "punch down" af drueresterne to gange om dagen, for at udtrække smag og farve. De bedste vine lagres på nye fade, for at understrege vinens høje koncentration.

2 guldkorn i produktionen af gode vine er deres Meursault, Clos de Mazeray - en emark som Prieur ejer i udkanten af Meursault. Altid fremragende kvalitet, til fornuftig pris. En anden er deres Beaune Champs Pimont - både rød- og hvidvin, som er af høj kvalitet. Især den røde har altid en flot renhed i frugten og flot potentiale.

Wine from J.Prieur is on the way.