Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
GRATIS FRAGT UGEN UD - Vi varmer op til EM / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Elio Perrone

Elio er navnet på vinmagerens far og hans søn. Det symboliserer på én gang respekt for fortiden og bevidsthed om fremtiden. Elio Perrone er en vingård, hvor man arbejder med den største respekt for vinstokken og naturen omkring sig.
Første gang man taler med Elio så er det kærligheden til Moscato, der skinner igennem. En drue der med sin delikate struktur nemt bliver overset. Det er her Elio har lært at fremelske balancen i vinen, at udtrykke frugtens fine små nuancer og skabe mesterværker, også på andre druer. Med barbera er Elio gået niveauet videre og skaber vine med fuld tryk på alle elementer, med den underliggende friske note som han kender fra sin moscato. Elio, mener selv, at han er en skrædder som vinmager. Han følger sine vinstokke tæt gennem hele vækstsæsonen, for at forestille sig hvilke vine året vil frembringe. Hele tiden med dét for øje at fremelske mest mulig smag og karakter i vinene. Denne filosofi går igennem alle processer hos Perrone. 

Produkter (7)