Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Coquard Loison Fleurot

En ung vinmager, der med hjælp fra en af sine gode venner har vendt kvaliteten fuldstændig rundt på dette domaine. Thomas Colladot er gode venner med Sebastian Cathiard, som er en af de mest eftertragtede producenter i disse år. Thomas er nyeste generation her på Domaine Coquard Loison Fleurot og vil nu udnytte familiens enormt gode mark-besiddelser. Familien ejer bl.a. parceller på 6 forskellige Grand Cru marker lige i smørhullet af Côte de Nuits i Bourgogne.

På flere af disse marker arbejder Thomas med virkelig gamle beplantninger, der går tilbage til 1929. De gamle vinstokke er med til at give større intensitet og balance i vinene. Der eksperimenteres med forskellige bødkere, for at få den helt rigtige indflydelse fra fadet, som ikke må overdøve frugten. Der arbejdes med begrænsede mængder af nyt fad, af samme grund. Det spænder fra ca. 15 % nyt fad på mindre vine og op til 60 % på Grand Cru vinene. Generelt ligger vinene i ca. 18 måneder på fad inden aftapning. Druerne dyrkes med stor respekt for naturen, der er ikke certificeret økologisk eller biodynamisk. I alt ejer Coquard Loison Fleurot 9 hektar vinmarker.

Thomas har lært at lave vin hos -og med Cathiard, og stilen er da også let genkendelig i disse vine. Finesse, intensitet og luftighed på den helt rigtige måde. Det er med stor fornøjelse, at vi repræsenterer vinene fra Coquard Loison Fleurot.

Wine from Coquard Loison Fleurot is on the way.