Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt på ordre over 999,- / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Grattamacco

I Bolgheri nær Pisa, på den Italienske vestkyst, var Grattamacco tilbage i 1977 den blot anden vinproducent der blev etableret dér. Regionen er nok mest kendt for Brunello og sine supertoscanere - heriblandt Sassicaia og Ornellaia.Sammen med disse, Tenuta San Guido (Sassicaia) og Tenuta Ornellaia, var Grattamacco fra begyndelsen med til at starte det i dag så kendte begreb 'Supertoscaner'. Med den historie - sammenholdt med et stabilt højt niveau, er Grattamacco naturligvis én af regionens vigtigste producenter i dag.

Vingården har 28 hektarer plantet med druerne merlot, cabernet sauvignon, sangiovese, cabernet franc og vermentino. Målt på antallet af årligt producerede flasker, er der blot tale om en lille producent i Bolgheri-distriktet. Dette er dog som bekendt ikke sammenligneligt med kvalitet, hvilket de skyhøje point og internationale anerkendelser da også underbygger.

Produkter (6)