Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 999 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Italien

- Veneto

Calalta

For foden af Monte Grappa i Veneto, klemt inde mellem Valpolicella og Prosecco en-masse, havde familien Brunetti i mange år levet af at videresælge deres druer til andre producenter, og så bare lave lidt vin til sig selv og vennerne. I 2009 valgte de dog at plante nye stokke på markerne, efter at have vurderet hvilken kvalitet af druer de egentligt ville kunne dyrke med de forhold de fik fra jordbund og soltimer.

Siden 2017 har sønnen Nicola stået i spidsen for Calalta. Nicola's idé om at bide skeer med nogle af de store og bredt eksponerede huse, der findes i området, går på at druematerialet og udtrykket skulle skille sig markant ud fra normen. Med druer som Syrah, Grenache, Bronner, Riesling m.fl. - alle naturligt produceret, må man sige at projektet er lykkedes.

Produkter (8)