Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt på ordre over 999,- / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag / Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Broadside Wines

Hos Broadside i Paso Robles, Californien, fremstiller man vine, der skal drikkes, ikke samles. Med Chris Brockway og Brian Terrizzis forenede kræfter og store talenter - og med et stærkt team af dygtige og dedikerede medarbejdere - fremtryller Broadside fantastiske hverdagsvine med balance og finesse. Paso Robles distriktet er beliggende mellem San Francisco og Los Angeles, på overgangen mellem det sydlige og nordlige Californien. Her blandes store mængder energi i vine med intensitet og kraft. Broadside tilstræber at fremstille vine med renhed i frugten, hvor der bruges minimalt egetræ. Producenten har en meget naturlig tilgang til vinproduktionen og blander sig mindst muligt i vinifikationen. Denne metode er med til at give vine med tydeligt udtryk af terroir og drue.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Produkter (3)