Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Benjamin Leroux

Benjamin Leroux er en af de lysende stjerner i Bourgogne. Han er født i 1975 og har en fantastisk historie, der fortæller om en åbenhjertet ung mand, som har arbejdet med vin hos forskellige prominente vinerier, lige fra Cos d'Estournel i Bordeaux, over Oregon og New Zealand til at have grundfæstet sit navn som ledende skikkelse hos Domaine Comte Armand i Pommard. Erfaringer, der har introduceret ham for mange forskellige metoder indenfor vindyrkning, og har set hvilken indflydelse det har, hvis man binder vinstokkene op efter forskellige forskrifter. Den lærdom har han forfinet og gjort til sin egen, som han har overført til sine marker og vine i Bourgogne. Vinene med Benjamin Leroux på etiketten er fremstillet på druer der er høstet delvist fra egne marker, samt marker hvor han arbejder tæt sammen med vinbønderne.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Distrikt / Årgang / Alkohol procent / ...

Drue

Distrikt

Produkter (20)

Sider

Sider