Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Backsberg Estate Cellars

Balance i alle elementer er nøgleordet i disse år hos Backsberg. Målet er at fremstille vine med struktur og finesse, men som først og fremmest har drikkevenlighed. Der arbejdes i dag med 110 hektar vinmarker, som ligger op af Simonsberg bjergkæden. Der arbejdes med stor respekt for alle aspekter i produktionen, lige fra respekten for vinmarken, til respekt for de ansatte på vingården. Der tilstræbes at høste ikke bare fuldmodne druer, men druer fra modne vinstokke. I kælderen arbejdes der efter KISS princippet – Keep It Simple Stupid. Direkte oversat betyder det minimal indblanding i kælderen. Hvis der kommer gode sunde druer ind i kælderen, så er vinen der kommer ud af kælderen også god.

Backsberg er ejet af familien Back, i dag med Simon Back og hans far Michael Back ved roret. De har siden 1970erne ændret fokus. Op med de dårlige vinmarker, stop med at dyrke andre frugter og passe dyr. Fuld fokus på at lave gode drikkevenlige vine, ganske som familien har gjort i 100 år. Familien har stadig stor fokus på at stramme op på processerne og blive endnu mere bæredygtige. De er certificeret som Co2 neutralt vineri, som et af få i hele verden. Der arbejdes med at lave lettere vinflasker og større biodiversitet i vinmarkerne. Det er bedre for miljøet, mennesker og vin. 

Produkter (8)