Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Julien Braud

Julien Braud kommer fra den lille landsby Monnieres i det yderste Loire, i appellationen Muscadet Sevre et Maine. Her fremstiller han vine i den klassiske stil med stor elegance på Melon de Bourgogne druen. Julien begyndte sin vinkarriere på familiens ejendom, hvor han arbejdede frem til 2011 årgangen.

I 2012 overtog han 3 hektar fra sine forældre og ejer i dag lidt over 7 hektar. Julien er  certificeret økologisk på sine vinmarker, men arbejder stort set biodynamisk i dag. Han bruger kun heste i marken, da han ikke vil komprimere jorden så voldsomt som en traktør gør det.

Alle druer høstes i hånden og gæringen foretages med naturligt gær. Alle vine lagrer i underjordiske glassbeklædte cementtanke, med deres gærceller som er traditionelt i området. Hele produktionen er gennemsyret af ønsket om at producere Muscadet vin på højeste niveau.
Julien Braud er kun 30 år og er af mange regnet for at være en af de unge mænd som kan være med til at løfte omdømmet for Muscadet op igen.

Produkter (3)