Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Østrig

Aldrig har en vinskandale været bedre for et vinland.

Østrig har som vinland levet en omtumlet tilværelse, og mange tænker stadig på skandalen i midten af 1980erne, hvor der blev fusket i vinkældrene. Aldrig har en vinskandale været bedre for et vinland. Der blev ryddet op, og alle de tvivlsomme producenter blev stoppet. Af samme grund er bundniveauet på Østrigsk vin meget højt i dag.

Vi har hos Otto Suenson de senere år spredt vores interesser i dette spændende vinland. Tidligere en meget ensidig satsning på Grüner Veltliner, nu med fokus på en bred vifte af druer alt fra Pinot Noir til Riesling og Zweigelt.

Det er med glæde, at vi byder dig indenfor i dette stolte vinland, hvor traditioner går hånd-i-hånd med innovation. Vores 3 producenter leverer helt forskellige stilarter, så prøv alt fra de flot balancerede vine fra Robert Goldenits i Burgenland til vores to partnere i Wagram; Martin Diwald og Anton Bauer. Her er flippet øko vin med stor præcision i frugten og respekt for naturen på den helt rigtige måde.

Produkter (37)

Sider

Sider