Rocche Dei Manzoni

Rocche dei Manzoni blev grundlagt i 1974 af Valentino Migliorini - en mand, der kom udefra og medbragte en masse interessante idéer.

pr. side
Vis som Grid Liste

17 varer

Faldende orden
  1. Barbera d'Alba DOC La Cresta

    Stor og frisk frugtkarakter med kompleksitet og fylde. Duften åbner op med dybe noter af sorte kirsebær og intense blommer, med en anelse lakrids. Smagen er frisk med herlig saftig frugtsyre der giver god balance til den komplekse frugt i vinen. Barbera druen viser her hele spekteret med dyb frugt og charmerende friskhed.

    La Cresta er fremstillet 100 % på Barbera druer fra området omkring Alba by. Druerne høstes fra ældre vinmarker som Rocche dei Manzoni ejer på skråninger med god eksponering mod solen. Vinen gæres sammen med drueskallerne i en periode på op til 15 dage, for at udtrække optimal farve og ekstraktion fra disse. Efter gæringen lagrer vinen i husets dybe kældre i 12 måneder på 225 liters egetræsfade inden aftapning.

    kr. 289,00
    Tilføj til ønske liste
  2. Barolo DOCG

    En yderst elegant Barolo fra en semi-modernistisk producent. Åben og indbydende bouquet med noter af røde kirsebær, læder og tobak. Smagen er super tæt og kompleks med noter af mange forskellige bær fra skoven, samt sekundære noter fra fadlagringen. Strukturen i vinen er kraftfuld med høj tannin og frugtsyre, hvilket gør at vinen skal dekanteres hvis den skal drikkes inden den er 20 år gammel., , -----, 100 % nebbiolo som er høstet fra flere forskellige marker i Monforte d'Alba. Druerne dyrkes i dag økologisk for at få mest finesse og elegance frem i den endelige vin. Vinmarkerne er tilplantet med 4000 vinstokke per hektar og der høstes 45-50 hl. Per hektar. Efter en kold udtrækning af saft og kraft fra skallerne er vinen lagret i 3 år på en kombination af flere størrelser egetræsfade.

    kr. 479,00
    Tilføj til ønske liste
pr. side
Vis som Grid Liste

17 varer

Faldende orden
Rocche Dei Manzoni

 Vingården ligger i Monforte d'Alba i hjertet af Barolo og råder i dag over 50 hektar med vinmarker, der alle dyrkes efter økologiske og biodynamiske principper.

Ønsket fra 3. generation Rodolfo Migliorini er, at fremstille rene vine der udtrykker marken, druerne og årgangens karakter til fulde. Manzoni var de første i Barolo til officielt at blande druer og Bricco Manzoni Langhe DOC er i dag, ligesom dengang, et resultat af 80% Nebbiolo fra Barolo og 20% Barbera.