Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Riesling

Riesling er dronningedruen over dem alle.

Riesling er en drue, der kan give højt koncentrerede vine med stor finesse og rankhed. Rieslingdruen har sin hjemmebane i Tyskland, og hvor mange af de store vine på riesling findes i Mosel, Rehingau og Pfalz, dyrkes den pupulære drue også i andre lande som Frankrig, hvor i Alsace finder du flotte og intense eksempler på riesling vine. Riesling dyrkes også oversøisk bl.a. i det nordlige USA, samt i de kølige områder i Australien.

Det er en drue, der har en unik karakter og for at den får denne, så skal den have en lang vækstsæson, hvor både sødme og syre kan opbygges rigtigt. Hvis riesling dyrkes i varme områder, så vil du typisk få en rieslingvin uden rygrad og balance. Netop balancen mellem syre og sødme er nøglen til storheden i vinene på riesling druen.

Hos Otto Suenson har vi riesling-vine fra nogle af de helt store producenter fra Tyskland som Markus Molitor, Weingüter Wegeler og Hensel.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Region / Land / Distrikt / Årgang / ...

Region

Land

Distrikt

Produkter (134)

Sider

Sider