Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Pinot Noir/nero

Pinot Noir er en af de bedste og mest komplekse druer i verden.

Rødvin, der er lavet på druen Pinot Noir finder du både i den gamle og nye vinverden som f.eks. i Bourgogne, hvor hoveddruen er Pinot Noir. Druen bliver også dyrket i Tyskland, hvor den går under navnet Spätburgunder og i Italien, hvor druen oftest omtales som Pinot Nero, samt dyrkes den bl.a. også i USA og Australien.

Pinot Noir er en kompleks drue, der sidder tæt i klaserne, og er meget tyndskallet. Til modsætning fra mange andre druer, så kommer både tanniner og farve fra druens skind, hvilket også bidrager til at farven aldrig er helt mørk i glasset.

Pinot Noir druen byder på en bouqet af røde bær som kirsebær, jordbær og hindbær, samt har noter af skovbund. En rødvin lavet på Pinot Noir er lav på tannin, og byder på en medium høj syre. Ønsker du en rødvin, der er letdrikkelig, men stadig byder på kompleksitet, så skal du gå med en Pinot Noir. En super madvenlig vin grundet sin slanke krop. 

Produkter (3)