Dedicated to wine since 1880
Indkøbskurv (0) Kr. 0

Otto Suenson er Club Matas Partner

Det betyder, at hvis du er medlem af Club Matas, optjener du point, når du handler vin og delikatesser hos Otto Suenson.

Du optjener 1 Club Matas point for hver 10 kroner, som du køber for. For at få dine point, skal du registrere dit Club Matas kortnummer i forbindelse med at du indtaster dine kundeoplysninger.

Bemærk venligst, at du har ansvaret for, at registreringen af dit Club Matas kortnummer er foretaget korrekt, før du gennemfører dit køb på Ottosuenson.dk eller i en af vores tre butikker.

Pointene kan du bruge som betaling for lækre præmier i Club Matas pointshop. Pointene kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges som betalingen uden for Club Matas pointshop. Er du ikke medlem af Club Matas, kan du læse mere og blive det her: www.clubmatas.dk

 

VILKÅR OG BETINGELSER

Hvor mange point får jeg?

Du optjener 1 Club Matas Point for hver 10 kroner, du handler for.

Det vil sige, hvis du køber en smagekasse til i alt kr. 2.000,- optjener du 200 Club Matas Point. Optjening af Club Matas Point - gælder ikke ved køb af gavekort.

Der kan kun registreres ét Club Matas kort pr. køb.

Det er kun vinkøb foretaget af privatpersoner, der er pointgivende. Club Matas Point kan derfor kun optjenes på private kunders køb til eget forbrug, og Club Matas forbeholder sig retten til at annullere allerede tildelte point ved misbrug. 

 

Hvordan og hvornår får jeg mine Club Matas Point?

Når du har registreret dit kort i forbindelse med dit køb i en af vores butikker eller på vores webshop, giver vi Club Matas besked om dit køb.

På din kontooversigt i Club Matas kan du efterfølgende se købets beløb, samt antal optjente point.

Dine point vil blive overført til din Club Matas konto senest 8 hverdage efter dit køb er gennemført.

 

Indløsning af Club Matas pointshop produkter

Når du har bestilt et pointshop produkt i Club Matas pointshoppen, modtager du en mail fra Matas med instruktioner.

Herfra skal du gå til www.ottosuenson.dk (enten via f.eks. google eller linket i mailen) og finde det pågældende produkt, lægge det i kurven og herefter gå til kurven. Herefter indtastes dine informationer ("faktureringsinformation") og forløbet fortsættes, som ved almindelige webordrer.

I forbindelse med at betalingsmetode vælges og handelsbetingelser accepteres, indtastes Matas koden fra mailen, og din pointshop præmies pris vil således blive reduceret til kr. 0,-

Bemærk, at ønskes vinen tilsendt med De Danske Fragtmænd, så udgør fragten kr. 95,- ved bestillinger for mindre end kr. 1000,-

 

Vi tager forbehold for trykfejl.