Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri fragt ved køb over 599 kr. / Bestil inden kl. 12.00, og vi sender samme dag // Hurtig, problemfri levering på 1-2 hverdage

Chile

Med en længde på mere end 1000 km. byder Chile på alle former for klima til vinproduktion.

Det meste af vinproduktionen er dog centreret omkring hovedstaden Santiago. Her arbejdes med mange forskellige druetyper, og der fremstilles her de fleste typer af vin.

Den lokale drue er Carmenere, der leverer krydrede vine med medium fylde, men de mest anerkendte er helt sikkert Cabernet Sauvignon og Chardonnay vinene.

Generelt gør det meget stabile klima i landet, at de fleste årgange er af høj kvalitet, og derfor er producenten mere afgørende end den givne årgang.

Vi samarbejder med flere forskellige partnere i Chile, men vores stolthed er absolut Veramonte, som med vinmarker i både Casablanca og Colchagua har grobund for de bedste druer. Vinhuset er ejet af Agustin Huneeus, som også ejer Quintessa Winery i Napa Valley. Vi nyder stilen i vinene, der besidder god koncentration og friskhed i afslutningen.

Produkter (9)