Dedicated to wine since 1880

Bekræft din alder

Denne hjemmeside indeholder produkter, der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst, at du er over 18 år gammel.

Under 18 år
Indkøbskurv (0) Kr. 0
Fri levering ved køb for minimum 599,- | Ordre inden kl. 12 afsendes samme dag | Levering 1-2 hverdage

Argentina

Argentina har alle deres vinområder beliggende på bagsiden af Andesbjergene mod Chile.

Her er beliggenhed, i forhold til vandet, ikke relevant. Til gengæld er højden på vinmarkerne yderst relevant. Her dyrkes druer i op til 2 km højde, som er med til at give en sund og lang vækstsæson.

Argentina har et meget stærkt hjemmemarked i modsætning til Chile, derfor er fokus på eksport ikke så stort, som på den anden side af bjergene. Kvaliteten af vinene har været tydelig høj og stigende i de sidste mange år. Det væsentligste vinområde hedder Mendoza, og er meget stort med flere forskellige underområder med hvert deres unikke mikroklima.

Vi arbejder med TintoNegro, som er beliggende i den del af Mendoza, der er et godt stykke oppe af bjergene. De 3 herre bag dette projekt har stor erfaring fra vinproduktion hos de mest kendte vinhuse, men er nu gået sammen om at skabe deres eget hjertebarn. Her er tale om Vine med frisk frugt og den dybde der gør dem så velegnede til kraftfuld mad.

Filtrer din søgning, På f.eks.: Type / Drue / Region / Distrikt / Årgang / ...

Type

Drue

Region

Distrikt

Årgang

Alkohol procent

Volume (cl.)

Stk. pris

Skruelåg

Økologisk

Produkter (0)