2017 Recioto di Soave Luna Nova

Italien Veneto Veneto
Dessertvin - 37,50 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 040401005
Udsolgt
kr. 149,00

Det er først, når Corte Mainente går deres marker igennem midt i september, at de ved, hvilke druer de kommer til at bruge til deres Recioto-cuvée. Det skal være gode, sunde druer med tykt skind, ellers duer de ikke til den tørringsproces, som de skal gennemgå, før de kan presses.

De høstede druer ligger på de traditionelle ’arele’ tørre-stativer fra de er plukket, og helt indtil midten af februar. Det er den proces, som også kendes under navnet ”appassimento”. Når druerne er tørret, presses den søde og intense most, og gæres 50% på barriquefade og 50% i cementtanke, og efter et års lagring, flaskes den.

Glæd dig til en sød vin, der smager både intenst og komplekst, og som eksploderer i munden med noter af honning, tørrede abrikoser, rosiner, blommer og svesker. Det vil være en fantastisk ledsager til alle former for mørke krydderkager, eller som sidevogn til kaffen, med et lille stykke chokolade på siden.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.