2018 Château Haut Dambert Cuvée Clemence Rouge

Bordeaux Bordeaux
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 100218
Udsolgt
kr. 85,00

Her får du klassisk Bordeaux til en fantastisk pris! For vinen indeholder alt det, man håber på at finde i en flaske rød Bordeaux. Her er noter af mørke bær, hvor særligt solbær og brombær springer frem, en krydret fornemmelse af tobak og eukalyptus, og en bitter, mørk tone af chokolade og kakao. Tanninerne er ranke og kalder på at få en velstegt bøf at bokse med, mens den livlige syre leverer friskhed og elegance.

Vinen er lavet på en klassisk Bordeaux-blend af Merlot og Cabernet Sauvignon-druer, som er høstet fra området 'Entre-Deux-Mers'. Navnet kan oversættes til "mellem de to floder," og henviser til områdets placering imellem Garonne- og Dordogne-floderne.

2020 Cuvée Clemence fra Château Haut Dambert er en Bordeaux-vin med masser af personlighed og struktur, som ville elske at blive serveret til retter med vildt eller oksekød, så det mørke, krydrede smagsunivers får noget lige så intenst og dybt at gå i spil med. Men er du, som os, forfalden til Bordeauxvinenes lyksaligheder, så kan denne også sagtens nydes for sig selv.

Chateau Haut-Dambert

Chateau Haut-Dambert er en del af vingården Vignobles Buffeteau beliggende 45 kilometer sydvest for Bordeaux i området L’Entre-deau-Mers, hvor man med rod i mange års traditioner har specialiseret sig i produktion af indbydende rød-og hvidvine.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.