2020 Château Haut Dambert Cuvée Clemence Blanc

Frankrig Bordeaux
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 100120
Udsolgt
kr. 85,00

Sprød, levende og aromatisk hvid Bordeaux, i en frugtfyldt og finesserig stil. En uimodståelig duft stiger op af glasset, med noter af stikkelsbær, grønne æbler og nyslået græs, komplimenteret af grapeskal, knuste sten og syrligt-søde limefrugter. Slank, saftig og energisk på tungen, med en forfriskende frugtsyre og et flot mineralsk bid. Smagen følger næsen ganske intakt, med en tæt kerne af klassisk stikkelsbær-frugt, ledsaget af grønne blade, hvide liljer, knust kalk og en snert af ananas.


En perfekt ledsager til sprøde salater, lette retter med hvid fisk, eller de sæsonbetingede grønne asparges. Imponerende høj kvalitet til prisen - simpelthen en oplagt 'forårs-klassiker'.

Vinen er sammensat af 60% Sauvignon Blanc, 25% Sauvignon Gris og 15% Muscadelle. Stilistisk meget klassisk for appellationen 'Entre-Deux-Mers', med frugt og friskhed i absolutte centrum. Vinen har udelukkende været i kontakt med rustfri ståltanke gennem hele vinifikationen, netop for at bevare disse karakteristika i den endelige vin.

Chateau Haut-Dambert

Chateau Haut-Dambert er en del af vingården Vignobles Buffeteau beliggende 45 kilometer sydvest for Bordeaux i området L’Entre-deau-Mers, hvor man med rod i mange års traditioner har specialiseret sig i produktion af indbydende rød-og hvidvine.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.