2018 Chablis

Frankrig Chablis Chablis
Hvidvin - Varenummer: 010402006
Udsolgt
kr. 179,00

I kommunen Yonne, i Chablis, laver Lucie Thiéblemont vin sammen med sin mand. Her, i den lille satellit, som teknisk set er tættere på Champagne end på Bourgogne, har man et unikt klima, som får Bourgogne-druen Chardonnay til at udtrykke sig helt særegent.


På skråningerne i Chablis hiver druerne næring op fra undergrunden, som giver vinen et helt unikt og mineralsk præg, som henleder tankerne på havsalt, muslingeskaller og strØgne tændstikker. Intet andet sted på jorden udtrykker Chardonnay sig sådanne, og derfor er vinene fra Chablis blandt noget af verdens mest efterspurgte.


Det går forrygende til alle former for serveringer med skaldyr eller fisk, eller som en kØlig tØrstslukker, når vintrangen melder sig.
Lucie Thiéblemont indfanger mesterligt alt det, som er skØnt ved Chablis. En sprød mineralitet, en frisk og citruspræget syrestruktur og en saftig frugtprofil. Det er placeret mesterligt i sweet-spottet imellem det elegante og det fyldige, og vil ramme plet som mangt en vinelsker.

Charly Nicolle

I Bourgogne-regionen, nærmere bestemt den lille landsby Fleys, finder vi dette familieejede vinhus, der har opnået stor anerkendelse for sine fremragende Chablis-vine.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.