Grand Blanc de Noirs

Frankrig Champagne Côte des Blancs
Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 8069
Udsolgt
kr. 599,00
Med en flot gylden farve i glasset og en herlig åben bouquet. Her er stor tæthed i duften, hvor hvide blomster, citrus og grØnne æbler står rent i glasset. Der er en god dybde med noter af hvidt brØd og fersken. I smagen kommer der også små nuancer af rØde bær der blander sig i den rene karakter. En helt ekseptionel Champagne fra Gosset. Efter at have ligget 9 år i den mØrke kælder hos Gosset er vinen nu frigivet til salg, i et begrænset oplag. En prestigefyldt vin der giver ekstra niveau til den festlige tid. Vinen er fremstillet 100% af Pinot Noir fra flere forskellige landsbyer; Ambonnay, Ay, Verzy, Chigny-les-Roses og Tauxieres. Vinen er fremstillet på den klassiske maner for Gosset uden malolaktisk, for at bevare mere intensitet og en lav dosage. Vinen har hØj frugtsyre og intensitet og smager fremragende allerede på dette unge stadie.

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.