Grand Blanc de Meunier

Frankrig Champagne Champagne
Champagne - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 8068
Udsolgt
kr. 759,00

'We wanted to show the ageing potential of fine Meunier, which until recently was an underrated grape'
Og derfor har Gosset skabt denne fortryllende Champagne på 100% Pinot Meunier. Vinen er gylden i glasset og har en skØn, cremet fornemmelse i boblerne. I duften er det kvæde, abrikos, blommer, friskbagt brØd og krydderier.

Vinen har lagret 9 år i flasken sammen med bærmen. Den såkaldte sur lie proces hvor Champagne opnår sine særegne smagsnoter. De mange år i flasken har sikret en moden og veludviklet Champagne, hvor du virkelig kan opleve Pinot Meunier-druens store potentiale og formåen.

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.