2004 Celebris Vintage

Champagne - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 804504
Udsolgt
kr. 949,00
Flagskibet hos Gosset er denne Celebris Extra Brut, som laves kun i de rigtig gode årgange og kun af druer fra cru kommunerne., Farven er gul med et grØnt og gyldent skær, hvor de meget fine bobler i et delikat og koncentreret bånd stiger op igennem glasset., , -----, , Fokuseret næse hvor frugt og blomster tydeligt fornemmes i form af en perfekt alliance af rosenduft mango, mandariner og kærlighedsfrugter., , Dette er en full-bodiet Champagne, som er både stærk i sit udtryk, men også generØs og utrolig vinØs i stilen. I de fØrste smagsnoter dominerer hvide jordbær og mandariner på en flot blØd karamel rejse. Dernæst overtager en aromatisk koncentration hvor balancen mellem frugt og syre imponerer - Fantastisk årgang.

Champagne Gosset

Gosset er Champagnes ældste vinhus, grundlagt for mere end 4 århundrede siden i landsbyen Aÿ. En producent der emmer af historie, og samtidigt befinder sig blandt regionens absolutte elite.

På samme tid er Gosset én af de mindste ”Les Grandes Marques” i Champagne og adskiller sig markant fra sine større konkurrenter. Producenten ejer blot 1 hektar land, men samarbejder med mere end 200 druedyrkere i omtrent 70 forskellige byer. Som udgangspunkt er alle vine sammensat af 80-90% frugt fra Premier Cru’s og Grand Cru’s, hovedsageligt i Vallé de la Marne og Côte des Blancs.

Elegance, rigdom og struktur - et historisk top-hus der aldrig har været bedre!

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.