2019 Pinner

Italien Piemonte Piemonte
Hvidvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 102019
Udsolgt
kr. 219,00
En unik hvidvin fremstillet på Pinot Noir druen, blot uden kontakt med skallerne, så vinen er uden farve. Frisk duft med noter af citrus, grønne pære og en anelse rød frugt. Fokuseret i smagen med finesserig stil og bløde frugtnoter. Her er nuancer af små fine jordbær, som dog domineres af grønne frugtnuancer. En flot ledsager til fiskeretter og tørre oste., , -----, , Til denne vin høstes Pinot Noir druerne fra gode marker i Langhe distriktet. Man gør så ganske som man kender fra Champagne, presser druerne med det samme og fjerner skallerne. Derved får man ingen farve med til mosten, der herfra behandles som en hvidvin. Vinen lagres med gærresterne for at få yderligere kompleksitet, men kommer ikke på egetræsfad.

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.