2019 Langhe Nebbiolo

Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 103519
Udsolgt
kr. 289,00

Yndefuld, forfriskende og rødfrugtig Langhe Nebbiolo. Essensen af Castello di Neive™s elegante og lyse stil, med sin ungdommeligt-parfumerede frugt og vægtløse karakter. Sensuelle aromaer vælter op af glasset, med noter af røde rosenblade, lyserøde kirsebær og søde skovfrugter, omkranset af hvid peber, frisk salvie og blodappelsin. Æterisk og let-løbende på paletten, med en elektrisk frugtsyre og et silkepoleret net af langkornet tannin. Nyplukket kirsebærfrugt, bitter-søde urter og citrontimian, kærtegnet af røde blomster, frisk balsamico og et strejf af saltlakrids. Umådelig elegant, svævende og ren i sit udtryk, er denne smukke og umanipulerede Langhe Nebbiolo.

Castello di Neive™s Langhe Nebbiolo er en hyldest til druesortens ungdommelige renhed og elegance. Vinen har af denne årsag på intet tidspunkt været i kontakt med egetræsfade, netop for at bevare frugt- og friskhed i den endelige vin. Produceret i en ungdommeligt-åben stil og hermed drikkeklar fra sin spæde ungdom. Den perfekte introduktion til både druesort, område og Castello di Neive. 

Robert Parker 92 points

"A food friendly and organic wine, the 2019 Langhe Nebbiolo exhibits a medium dark color and concentration, which is a sign of this vintage that tended to produce very rich fruit."

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.