2016 Langhe Nebbiolo

Italien Piemonte Piemonte
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 103516
Udsolgt
kr. 299,00
En vin fra de bedste marker i Barolo, blot fra yngre beplantninger. Intens Nebbiolo, som er ren og intens i næsen. Her er vilde noter af røde kirsebær, knækket tomatgren og lidt krydderurter. Smager er flot intens med smag af de samme røde bær, lidt krydderi fra fadlagringen og den jordede tone man finder i de bedste vine her fra Langhe., , -----, En vin, der viser alle de gode takter som Cvallotto er kendt for som klassisk Barolo producent. Frugten kommer fra egne parceller i Barolo, blot yngre beplantninger. Druerne høstes i hånden og afstilkes ved ankomsten til vineriet. Gæringen foretages med naturgær og en kontrolleret temperatur under 30 grader. Vinen lagres på store alavonske egtræsfade i 18 måneder inden aftapning.,  

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.