2009 Barolo Riserva Vignolo

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 102209
Udsolgt
kr. 715,00
Flot top Barolo fra Cavallotto. Denne parcel kombinerer sort smagsintensitet og uhØrt balance I bade duft og smag. Her er klassiske noter af tØrrede krydderurter, jordbær og træ. Smagen er stor med helt ren og elegant frugt. Krydderierne giver en god kompleksitet til vinen. En fremragende vin til intense kØdretter og gamle oste. , -----, En ganske lille parcel i Castiglione Falletto, som er beplantet med Nebbiolo. Vinen herfra er en helt klassisk Barolo. Vinen ligger lang tid med skallerne for at udtrække intensitet. EfterfØlgende lagres vinen i 4 ? 5 år på store egetræsfade.  En vin der i de bedste årgange får meget flotte anmeldelser.

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.