2013 Barolo Bricco Boschis

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 102113
Udsolgt
kr. 549,00
Klassisk Barolo fra Cavallotto i Castiglione Falletto. Elegant I glasset med teglfarvet kant, hvilket skyldes den lange fadlagring og druens karakter. Åben duft med florale noter af roser og en voksende intensitet med friske rØde kirsebær. Smagen er intens med en kompleks palet af rØde bær og sekundære læder aromaer. En fremragende ledsager til vildtretter og moden ost. , -----Bricco Boschis er en parcel i Castiglione Falletto på 5,04 hektar beplantet med Nebbiolo. Cavallotto fremstiller her en klassisk Barolo hvor druerne ligger og trækker i op til 20 dage på skindet inden gæring, for at få optimalt udtræk af smagsnuancer. EfterfØlgende lagres vinen i 3 år og 6 måneder på store slovenske egetræsfade inden aftapning.

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.