2011 Barbera d'Alba Superiore Vigna Cuculo

Italien Piemonte Barolo
Rødvin - 75,00 cl. - 14,50% vol. - Varenummer: 102511
Udsolgt
kr. 235,00
En heftig og intens Barbera fra Barolo distriktets baghave. Dyb farve i glasset med ren rØd kant. Duften er ekspressiv med noter af blommer, tobak og brombær. Smagen er fyldig, domineret af en bred frugtpalet med hovedsageligt sorte bær, hertil noter af roser og viol. Frugtsyren ligger hØjt i munden med modne tanniner til at balancere. Vinen er optimal til lam og kraftfulde kØdretter., -----, Cucolo er navnet på den parcel hvor Barbera druerne hØstes. Mosten gæres med den naturlige gær og skallerne udblØdes i op til 18 dage for mest mulig farve og smagsekstrakt. Herefter lagres i mere end 24 måneder på slavonske egetræsfade.

Cavallotto

I mere end fem generationer har familien Cavallotto dyrket druer i Bricco Boschis' bakker i udkanten af Castiglione Falletto i hjertet af Barolo regionen. Som nogle af de første i 1948 begyndte brødrene Olivio og Gildo at dedikerer sig udelukkende med vindyrkning og salg af vinen. Som dengang laves vinene idag kun på egne druer fra 25 ha. spredt på 23 individuelle parceller. 

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.