2014 Montecucco Rosso Riserva DOC

Italien Toscana Montecucco
Rødvin - 75,00 cl. - 14,00% vol. - Varenummer: 999469914
Udsolgt
kr. 149,00

En rødvin på Sangiovese, der viser noget af det bedste Toscana kan præstere. Typiske friske duftnoter af sorte kirsebær og lidt lakrids i baggrunden. Smagen er smukt balanceret med fokus på den modne frugt og en herlig frugtsyre til at give balance. En vin hvor frugten dominerer eftersmagen og gør vinen velegnet til retter med kalve- eller oksekød.

Vinstokkene til denne vin er plantet på en mark i 300 meters højde over havet, hvor der er en let brise der skaber et godt klima. Vinen er sammensat af 80% sangiovese, 10% ciliegiolo og 10% cabernet sauvignon. Mosten gæres i ståltanke i op til 30 dage, for at få mest mulig farve og smagskomponenter fra drueskallerne. Efter gæring lagres vinen i 18 måneder på en kombination af store og små egetræsfade. En absolut topvin fra denne fremragende producent.

Castello di Collemassari

Castello di ColleMassari blev grundlagt i 1998 da søskendeparret Maria Iris og Claudio Tipa, som altid havde delt passionen for naturen og gode vine, udlevede drømmen om en vingård i Toscanas bakker.

Regionen Montecucco, som er beliggende i det øvre Maremma blev stedet, hvor drømmen skulle blive til virkelighed. Området ligger mellem Brunello og Morellino di Scancano og er ideel til dyrkning af Sangiovese.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.