2019 Rosso del Milio

Italien Treviso
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 639419
Udsolgt
kr. 165,00
Super saftig og overraskende elegant vin fra det varme Veneto. Druerne dyrkes på højt beliggende vinmarker, og det er med til at give god friskhed i den røde frugt. Noterne af jordbær og røde kirsebær går igen i smagen. Et godt lille tanninbid og god saftig frugtsyre, giver en vin, der er egnet til intense retter., , -----, , , Rosso del Milio er opkaldt efter grundlæggeren af vingården; Mr. Emilio Pozzobon. En vin der er fremstillet på to druer som har været dyrket i Veneto i mere end 100 år. Merlot og Carmenere stammer oprindeligt fra Bordeaux, men har været dyrket af de lokale her i masser af år. Case Paolin dyrker deres vinstokke efter økologiske forskrifter og denne vin er sammensat af 70% Merlot og 30 % Carmenere. Druerne høstes i hånden i starten af oktober og mosten gæres ved ca. 25 grader. Efter den alkoholiske gæring lagres vinen i op til 18 måneder på 25 hl store træfade.

Case Paolin

Case Paolin er navnet på dette familiedrevne vinhus beliggende i naturskønne omgivelser i den lille by Montello nær Treviso i Veneto, hvor man siden 1980’erne har arbejdet efter en økologisk tankegang.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.