Prosecco Col Fondo

Italien Treviso
Glera
Mousserende - 75,00 cl. - 12,00% vol. - Varenummer: 639100
Tilføj til ønske liste
På lager
kr. 155,00

'Col Fondo' betyder 'med sediment' og er en reference til Papa Emilios traditionelle måde at fremstille Prosecco på. I gamle dage lavede man Prosecco præcis som man laver Champagne, med 2. gæring på flasken og lang kontakt med gærresterne for at udvikle smag og fylde. En fremgangsmåde, som mange steder i Prosecco-appellationen, er blevet forladt, men som Case Paolin ønsker at genoplive! 

Glera-druerne, man anvender, kommer fra Montello-marken lige nord for Treviso i hjertet af Prosecco-appellationen. Case Paolin er omhyggelige i deres produktion for at sikre en så ren og uspoleret repræsentation som muligt af dette historiske og enestående terroir. 

Vinen har en smuk, strågul farve med grønne reflektioner og byder dine sanser velkommen med en duft af gule æbler, pomelo og citron. Herefter følger et strejf af markblomster, som munder ud i en sprød, mineralsk fornemmelse. Et velbalanceret og smukt glas Prosecco, som tager genren befriende alvorligt.

Case Paolin

Case Paolin er navnet på dette familiedrevne vinhus beliggende i naturskønne omgivelser i den lille by Montello nær Treviso i Veneto, hvor man siden 1980’erne har arbejdet efter en økologisk tankegang.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.