2017 Tokaji Aszú 5 puttonyos

Ungarn Tokaj
Dessertvin - Varenummer: 134417
Udsolgt
kr. 319,00

Den smukke klassiske dessertvin fremstillet af de bedste botrytis angrebne vindruer. Det vælter op af glasset med en herlig duft hvor abrikosmarmelade, appelsin og modne tropiske frugter følges flot ad. Smagen er cremet, sød og frisk. Igen god intens frugt med noter af moden tropisk karakter og en herlig mineralsk afslutning. En unik dessertvin som har været med til at etablere Ungarn som et af verdens bedste vinlande.

Her i det nordøstlige hjørne har man et mikroklima som gør at der udvikles den ædle råddenskab på druerne i vinmarken, sidst på sæsonen. Denne botrytis (ædel rød) giver en unik karakter til vinen og er med til at dehydrere druerne, så man får en sød og intens vin. Denne topvin fra Carpinus gæres og lagres i 24 måneder på 220 liters ungarske egetræsfade. Vinen har 165 gram restsukker og 8,1 gram syre, samt 11 % alkohol.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.