2019 Hárslevelü Tokaji dry

Ungarn Tokaj
Hvidvin - 75,00 cl. - 11,00% vol. - Varenummer: 133819
Udsolgt
kr. 99,00

Hárslevelu er navnet på en lokal druesort, som har noget fantastiske smagsnoter. Allerede i næsen fornemmes en kombination af honning, hyldeblomster, limeskal og friske hvide ferskner. Smagen har fin balance hvor frugten har god saftighed og mineraliteten giver en frisk afslutning.

Til denne vin er anvendt Hárslevelu som er høstet fra Carpinus' egen vinmark Gyertyános som er plantet helt tilbage i 1985. Jordbunden er kompleks med en del rød ler på toppen med mange mineraler, samt en hård jord bunden med en del skiffer. Vinen er flot balanceret med 8,2 gram restsukker og 6,5 gram syre per liter. Sammen med de kun 11% alkohol giver den en herlig frisk vin der passer flot til lette sommerretter.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.