2017 Furmint Tokaji Late Harvest

Ungarn Tokaj
Furmint
Dessertvin - 37,50 cl. - 9,00% vol. - Varenummer: 134117
Udsolgt
kr. 115,00
En sød dessertvin fra et af verdens klassiske områder. Vinen fremstår med en herlig frisk duft, hvor moden abrikos, appelsinskal og hvide blomster star I god balance. Smagen har sødme, der balanceres a fen god syre. God fedme og en herlig længde på eftersmagen. Denne vin passer glimrende til søde desserter, gerne med frugt hvor syren kræver lidt modspil. Denne desservin er fremstillet af Furmint fra en enkelt vinmark som er plantet i 1980; Lapis. For at opnå den flotte sødme er druerne plukket i slutningen af oktober, en hel måned senere end normalt. Det opbygger en større mængde af sukker i druerne, der giver den søde vin. Efter høsten er druerne gæret og lagret på ståltank, for at bevare sødme, syre og friskhed i smagen. Vinen har 95 gram restsukker, 5,5 gram syre og kun 9% alkohol.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.