2015 Furmint Tokaji Late Harvest

Ungarn Tokaj
Dessertvin - 37,50 cl. - 9,00% vol. - Varenummer: 134115
Udsolgt
kr. 95,00
En sØd dessertvin fra et af verdens klassiske områder. Vinen fremstår med en herlig frisk duft, hvor moden abrikos, appelsinskal og hvide blomster star I god balance. Smagen har sØdme, der balanceres a fen god syre. God fedme og en herlig længde på eftersmagen. Denne vin passer glimrende til sØde desserter, gerne med frugt hvor syren kræver lidt modspil., , Denne desservin er fremstillet af Furmint fra en enkelt vinmark som er plantet i 1980; Lapis. For at opnå den flotte sØdme er druerne plukket i slutningen af oktober, en hel måned senere end normalt. Det opbygger en stØrre mængde af sukker i druerne, der giver den sØde vin. Efter hØsten er druerne gæret og lagret på ståltank, for at bevare sØdme, syre og friskhed i smagen., , Vinen har 95 gram restsukker, 5,5 gram syre og kun 9% alkohol.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.