2017 Furmint Tokaji Grande Reserve

Ungarn Tokaj
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 134017
Udsolgt
kr. 139,00

Her får du en vin som er lavet på Carpinus' fornemmeste Furmint-druer. 


Grande Reserve Furmint viser duftnoter af krydrede noter fra fadet, sammen med intens stenfrugt og citrus. Smagen er kraftfuld og fyldig, hvor frugten fylder og fadet giver en krydret undertone, der tilfører kompleksitet. En vin som passer flot til grillet kylling eller modne oste. 


Grande Reserve er et smukt eksempel på, hvad der sker, når Furmint druen behandles med nænsom gæring og lagring på nye, ungarske egetræsfade. Furmint-druerne høstes fra de ældste parceller på vinmakerne: Lapis, Veresek, Poklos. Høsten foregår på én dag, i slutningen af september, så alle druerne kan gæres sammen på egetræsfadene. Efter endt gæring ligger vinen på fadene frem til maj det næste år. Denne relativt korte fadlagring sørger for at vinen bevarer sine aromatiske karakterer.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.