2016 Furmint Tokaji Grande Reserve

Ungarn Tokaj
Hvidvin - 75,00 cl. - 12,50% vol. - Varenummer: 134016
Udsolgt
kr. 139,00
Det bedste Furmint, som får den bedste behandling i familiens kælder. Grande Reserve Furmint viser duftnoter af krydrede noter fra fadet, sammen med intens stenfrugt og citrus. Smagen er kraftfuld og intens, hvor frugten fylder og fadet giver en krydret undertone der tilfØrer kompleksitet. En vin der passer flot til grillet kylling eller modne oste., , Grande Reserve er et smukt eksemplar af hvad der sker når Furmint druen behandles med nænsom gæring og lagring på nye Ungarske egetræsfade. Furmint druerne hØstes fra de ældste parceller på : Lapis, Veresek, Poklos vinmarkerne. HØsten foregår på én dag i slutningen af september så alle druerne kan gæres sammen på egetræsfadene. Efter endt gæring ligger vinen frem til maj måned året efter på fadene. Den relativt korte fadlagring sØrger for at vinen bevarer sin aromatiske karakter., , Vinen har 5,9 gram restsukker, 7,1 gram syre og 12,5% alkohol.

Carpinus

Hos Edit & Istvan Bai er der fokus på at god vin fremstilles i vinmarken, så de passer på deres vinstokke med et minimum af sprøjtning. Målet er at skabe et sundt og bæredygtigt miljø i marken, hvilket gøres gennem fornuftige afgrøder mellem rækkerne med vinstokke.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.