2014 Sant Andrea Primitivo IGT

Apulien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,00% vol. - Varenummer: 608014
Bliv kontaktet

Giv mig besked, når dette produkt er på lager

Udsolgt
kr. 79,00
En herlig m¢rk og saftig Primitivo fra Mr. Paradiso. Klar r¢d i glasset med sort kerne. Duften åbner op for en bred kompleksitet af brombær, lakrids og lidt mineralitet. Smagen er medium fyldig med god friskhed fra frugtsyren. Der er noter af modne sorte frugter som blommer og kirsebær. En flot og ren afslutning runder af for den alsidige vin. Server den til pastaretter med tomat og t¢rrede krydderurter. , ----, Manduria tilbyder fremragende klimatiske betingelser for Primitivo druen. Druen kan klare varmen, men nyder samtidig de svalende briser fra havet. Druerne h¢stes og bringes straks til vineriet. Her foregår gæringen på ståltanke, hvor vinen efterf¢lgende også lagres. Målet er en helt ren og frisk frugtkarakter.

Cantine Paradiso

Madonna delle Grazie er i dag familieejet og Paolo Latorraca står for den daglige drift. Giuseppe står for at passe vinmarkerne, som passes med stor kærlighed til den naturlige fauna. Der fremstilles 4 forskellige Aglianico rødvine, samt mindre mængder hvid- og rosévin. I alt 40.000 flasker om året.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.