2013 Posta Piana Primitivo IGT

Apulien
Rødvin - 75,00 cl. - 13,50% vol. - Varenummer: 608113
Udsolgt
kr. 99,00
Mr. Paradiso fremstiller her en klassisk fyldig Primitivo. MØrk i glasset med fin rØd kerne. Duften giver noter af brombær og solbær, samt en anelse krydderier. Smagen har den klassiske kombination af stor fylde og silkeblØde tanniner. Igen en stor frugtkoncentration som holdes i snor af forfriskende frugtsyre. En god saftig rØdvin der passer til kraftfulde kØdretter. , -----, Manduria tilbyder fremragende klimatiske betingelser for Primitivo druen. Druen kan klare varmen, men nyder samtidig de svalende briser fra havet. Druerne her er hØstet ved et relativt lavt udbytte. Ved ankomst til vineriet afstilkes druerne, inden de fermenteres ved kontrolleret temperatur. En del af mosten lagres i egetræsfade, dels for en stØrre kompleksitet, dels for at få afrundet tanninen. Den andel del opbevares på ståltanke, for at bevare mest mulig frugtkarakter. Vinen aftappes på vingården, inden afskibning.

Cantine Paradiso

Madonna delle Grazie er i dag familieejet og Paolo Latorraca står for den daglige drift. Giuseppe står for at passe vinmarkerne, som passes med stor kærlighed til den naturlige fauna. Der fremstilles 4 forskellige Aglianico rødvine, samt mindre mængder hvid- og rosévin. I alt 40.000 flasker om året.

FYLD EN KASSE OG SPAR 10%

Bland frit kasser á 6 flasker og spar 10% på de vine, som ikke i forvejen er på tilbud eller kampagne. Aktiveres kun når din ordre indeholder 6, 12, 18 fl. osv.

Læs mere i vores handelsbetingelser her.